EXPERSITO-Mehmet Ünal
KEMAN EĞİTİMİ/BİREBİR EĞİTİM

Mehmet Ünal

567 ₺

1976 Ankara doğumluyum. Kayseriliyim. İlkokula Kayseri TED Kolejinde başladım. Daha sonra eğitimime İstanbul’da devam ettim. Ortaokula yetenek imtihanı ile İTÜ Devlet Konservatuarında başladım Ortaokul ve Liseyi İTÜ Çalgı Eğitim Bölümünde ve Üniversiteyi de İTÜ Çalgı Eğitimi Yüksek Bölümünde okudum. Enstrüman olarak Tanbur, Yaylı Tanbur, Rebab, Keman ve Ud, sazlarını çalmaktayım. Ayrıca konservatuarda Klasik Türk Sanat Musikisi, Batı müziği Solfej, Armoni ve Kontrpuan derslerini aldım. Üniversiteyi okuduğum yıllarda LCC Lisans merkezinde iki sene İç Mimarlık Lisans eğitimi daha sonra KOSKEB Girişimcilik eğitimi ve Cam Füzyon eğitimlerini, İSMEK Formasyon eğitimi ve Üniversitede Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Konservatuar eğitimimde Tanbur hocalarım Sadün Aksüt, Necip Gürses, Hakan Talu ve en son olarak klasik uslub aldığım Abdi Coşkun olmuştur. Bunun dışında Alaaddin Yavaşca hocamızla Meşk dersleri, Erol Sayan Hocamla repertuar, Hurşit Ungay hocamızdan ritim, Cengiz Ünal ve Göksel Baykut hocamızdan Solfej Nazariyat dersleri Nail Yavuzoğlu hocamızdan Batı müziği armoni kontrpuan dersleri, Mustafa Demirkaya hocamızdan da halk müziği dersleri gördüm. İ.t.ü. bitirme tezim olarak Haşim Bey mecmuasını günümüz Türkçesine çevirdim. Marmara Üniversitesinde dini musiki bölümünde yüksek lisans yaptım tez konum Yaylı tanbur Metodudur.

2006-2007 İ.B.B Kent Orkestrasın da Keman ve Tanbur sanatçısı olarak çalıştım. İsmek de Rebab, keman Solfej Nazariyat hocasıyım.
Henüz uzmanı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendirip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

Bu kursunuzu sıfırdan başlayanlar için keman hakkında temel bilgi keman nasıl tutulur kemanda nota yerleri nelerdir temel bilgileri gösterilecek daha sonra yay çekmeye derslere başlanılacaktır. Temel nota eğitimi mevcut ders devam ederken zaman içinde öğrenciye verilecektir. Öğrencinin derse başlamadan önce nota bilgisinin bulunması şart değildir. Eğitim metodu olarak Suziki keman metodu kullanılacaktır, ilerleyen zaman içinde Ömer Can keman metoduyla takviye yapılacaktır. Temel eğitim batı müziği olarak verilecektir daha sonra öğrenci isterse batı eğitiminin yanında Türk Müziği eğitiminde derslere eklenecektir. Keman eğitimi düzenli bir çalışma gerektirmektedir. Öğrenci günlük en az bir saat vakit ayırmalıdır.

Rezervasyon tarih ve saatleri

Hizmet süresi 60 dakikadır

Gün ve saat seçin, satın alın

28 Nisan 2024 (Pazar)

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

`En fazla` 1000 karakter.