İNGİLİZCE
GRUP EĞİTİMİ
Bilal Budan

Uzman Hakkında
- 16 senedir Dış Ticaret üzerine çalışmaktayım. Şu anda da uluslararası çalışan bir firmada dış ticaret operasyon işlerinin başındayım.
- 7 senedir İngilizce özel dersler veriyorum. Bu işi sevdiğim için yapıyorum.
- Farklı kesimlerden ve farklı İngilizce seviyelerinde pek çok kişiyle çalıştım. Sizin seviyeniz de ne olursa olsun seviyenizi bir üste taşımak benim işim.
Hizmetin türü
GRUP EĞİTİMİ 76 ₺
Hizmetin kapsamı
Kursa gittiniz, kendiniz çalıştınız İngilizceyi biraz biliyor ama konuşamıyorsunuz.
Yapmanız gereken pratik yapmak.
İngilizceye sıfırdan başlamak istiyorsunuz. Hiç merak etmeyin, kendi geliştirdiğim metotla siz de İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.
Merak etmeyin bu metot hiç de sıkıcı değil.
Bu işi 7 yıldır yapıyorum ve benimle çalışıp da konuşamayan kişiye henüz rastlamadım. Kurslara gidip veya özel ders alıp da bu işi halledemeyen
pek çok kişiyle çalıştım ve hepsiyle de iyi sonuçlar aldık.
İsterseniz iş İngilizcesi, isterseniz konuşma geliştirici metotla çalışabiliriz.
Uzmanlık alanım İş İngilizcesi ve akıcı konuşma. İş adamlarına ve iş hayatındaki profesyonellere yoğunlaştırılmış eğitimler verdim ve devam ediyorum.
Uzmanlık alanım İş İngilizcesi ve akıcı konuşma. İş adamlarına ve iş hayatındaki profesyonellere yoğunlaştırılmış eğitimler verdim ve devam ediyorum.
Rezervasyon tarih ve saatleri
Bu Grup/Atölye/Seminer programı, aşağıdaki saat seçenekleri başına 3 kişilik kontenjanla sınırlıdır.