EXPERSITO-Nazan Eroğlu
HIZLI OKUMA EĞİTİMİ/TANITIM SEANSI

Nazan Eroğlu

Ücretsiz

1980 Zonguldak doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Halkla İlişkiler ve İletişim bölümlerini tamamlayıp Uluslararası Lojistik sektöründe 10 yıl Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundum. Sonrasında çalışmalarımı Yaşam ve Öğrenci Koçluğu alanlarında yoğunlaştırıp bu bilgiler ışığında öğrencilere koçluk ile anlayarak hızlı okuma eğitimleri vermekteyim. Öğrenmeyi ve öğrendiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağım bir alanda hizmet vermeyi kendime ilke edinmiş biriyim.
Henüz uzmanı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendirip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

Bir şeyleri okumayı ve araştırmayı çok seven ancak bir türlü vakit bulamayanlardan mısınız? Ya da çalışmayı son geceye bıraktığınız sınav konularını son sürat okuyup öğrenmek ister misiniz? Anlayarak hızlı okuma sayesinde bunların hepsi mümkün.
Günümüzde istediğimiz bilgiye hızla ulaşma ve öğrenme çok önemlidir.Bu eğitim ile ilkokuldan itibaren kullandığımız yanlış okuma alışkanlıklarından kurtulma,okuma sırasında iç seslendirme,okuduğunu anlamama,dikkat ve motivasyon eksikliği ve sınavlarda soruları yetiştirememe gibi sorunların çözümleri hedeflenmiştir.
Alışkanlıklarımızı değiştirip hayatımıza katmamız için gerekli olan 21 günlük kesintisiz online eğitimimiz sonucunda okuma hızınız en az 3 katı artacak bilgileri daha kısa sürede anlamlandıracaksınız.
Program Hakkında,
Öğrencinin ilk olarak okuma hızı ölçülür. Yapay zeka içerikli programımız ile çalışma planı düzenlenir, okuma oranları ölçülür. Günlük performansları veliye bildirilir.

Rezervasyon tarih ve saatleri

Hizmet süresi 20 dakikadır

Gün ve saat seçin, satın alın

20 Nisan 2024 (Cumartesi)

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

`En fazla` 1000 karakter.