EXPERSITO-Cihan Demirtaş
İTALYAN MUTFAĞI/BİREBİR EĞİTİM

Cihan Demirtaş

284 ₺

1988 İstanbul doğumluyum. 25 yıl önce girdiğim mutfakta şimdi Profesyonel Aşçılık eğitimleri veriyorum.

Türkiye’nin önde gelen Restoranlarında ve Uluslararası otellerde, 3 Michelin yıldızlı İtalyan Şef Massimo Bottura, İngiliz Şef Tom Aikens gibi gastronomi dünyasının önde gelen şefleri ile birlikte, 2005 yılından itibaren profesyonel şekilde başlamış olduğum bu muhteşem ve inanılmaz dinamikleri olan meslekte 15 yılımı geride bıraktım. Şu an 5 yıldızlı uluslararası bir otelde Sous Chef olarak çalışıyorum.

Usta Eğiticilik ve Turizm Otel İşletmeciliği eğitimlerimin yanı sıra 2011 yılında Almanya’da, 2013 yılında İtalya’da çeşitli Aşçılık eğitimleri aldım. Bununla birlikte Unicef, Kızılay gibi sivil toplum kuruluşlarında ve Özel eğitim kurumlarında Aşçılık eğitimleri vermekteyim. Son olarak Türkiye Aşçılar Federasyonu 2021 Milli Takımında Şef olarak görev alıyorum.
Henüz uzmanı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendirip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

İtalyan Gibi Pişir
Yeni yerler keşfeden Roma İmparatorluğu’nun gittikleri her yerden yeni bir lezzet ekleyerek büyüttükleri, Akdeniz mutfağının yıldızı; günümüzün İtalyan Mutfağı! Sebzeleri, deniz ürünleri, Makarnaları, Pizzaları, sosları, nefis çorbalarıyla İtalyan Mutfağına ‘Ciao ’ demek isterseniz, İtalyan Mutfağı eğitimine davetlisiniz.
Bu seçkin mutfağın en seçkin lezzetlerini hazırlamayı öğrenmek için eğitimlerdeki yerinizi hemen ayırtın.
İyi Yemek’’ insanları birleştirir. İyi yemek ile donatılmış bir masa etrafında paylaşılan anlar gerçek mutluluğu bulmaya yarar.
Herkes kendi mutfağının gezgin şefidir. Hepimizin yolu bir kere bile olsa mutfağa düşmüştür.
Üç saatte İtalya'yı gezemezsiniz ama enfes İtalyan lezzetlerini pişirip yiyebilirsiniz. Siz de bu şahane mutfağa gönül verenlerdenseniz atölyemizde yerinizi ayırtabilirsiniz.
"Yaşamak için yemelisin, yemek için yaşamamalısın." Marcus Tullius Cicero: (MÖ 106 - MÖ 43), (Lâtin) Roma İmparatorluğu

Rezervasyon tarih ve saatleri

Hizmet süresi 60 dakikadır

Gün ve saat seçin, satın alın

26 Nisan 2024 (Cuma)

27 Nisan 2024 (Cumartesi)

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

`En fazla` 1000 karakter.