EXPERSITO-Bahtiyar Kürklü
NLP İLE TERAPİ/TANITIM SEANSI

Bahtiyar Kürklü

Ücretsiz

Bahtiyar KÜRKLÜ



Uzmanlık alanı FİZİK olan, Bahtiyar KÜRKLÜ; Fizik dalı öğretim üyeliğinden sonra 2006 yılından itibaren Uluslar arası NLPTA sertifikalı, NLP Master Trainer, Bahtiyar KÜRKLÜ aynı zamanda, Brain Mapping Specialist (Zihin haritalama uzmanı) olarak ta çalışmaktadır.

nlpbusinstitute©nöral format uygulaması ile beyni formatlayıp, nlpbusinstitute ©nöral Programming uygulaması ile gelişmiş bir yazılım programının beyne nasıl yüklenildiğini ve beyni etkin kullanma tekniklerini anlatan “beyin SİZ” kitabının da yazarıdır.

Türkiye’nin değişik il ve ilçelerindeki; Okul Ve Kolejlerde beyni etkin kullanma, zihin haritalama ve yaratıcı düşünce seminerleri vermiştir.

BJK TV‘de;Spor kulüpleri ve sporcular için mentöring ve başarı programları hazırlamıştır.

Feyman TV ve Gülgün Feyman ın düzenledikleri, öncü iş insanları sempozyumlarında Eğitim Uzmanı olarak görev almış, İstanbul’da SOSKİN PARİS in 5 ayrı şubesinde kurumsal çalışmalar ile Hipnotik ve Meta dil becerileriyle satış eğitimleri yapmıştır. Eģitim ile ede edeceģim gelirin

%10 unu ÇYDD ye baģişlıyorum.
Henüz uzmanı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendirip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

İnsanlar hayatları boyunca belirli yaşam deneyimlerinden geçerken fiziksel,duygusal ve davranışsal bütünlüğüne tehdit oluşturan durumlarla karşılaşabilirler.Bu deneyimlerindeki travmalar bilinçaltı düzeyde kodlanarak bir duygu oluştururlar. Duygular beynin ürettiği sinyallerin bedenimizdeki yansımalarıdır. Vücudumuzda hissettiğimiz elektrokimyasal olayların fiziksel dışa vurumudur. Her duygunun zihnimizdeki temsilinde bir şekli,rengi,hareket biçimi ve büyüklüğü vardır.Geçmişte yaşanılmış deneyimin oluşturduğu bu travmalar önce bedenimizde bir duygu oluşturur. Sonradan bu duygu somutlaşır ve bedenimizde kendini bir hasar olarak belli eder. İşte olumsuz duygu kaynaklı rahatsızlıklarda nlpbus institute@nöral-format uygulamaları ile gerekirse atalarımıza kadar gidilerek DNA düzeyinde temizlik yapılığında olumsuz duygular ortadan kalkar ve sorun da çözülür TERAPİ İÇERİĞİ
*Tüm korku ve fobiler
*Alerjiler
*Obezite
*Egzema
*Vitiligo
*Vertigo
*OKB
*Kekemelik
*Saç Dökülmesi *Astım Koah

Rezervasyon tarih ve saatleri

Hizmet süresi 30 dakikadır

Gün ve saat seçin, satın alın

21 Nisan 2024 (Pazar)

28 Nisan 2024 (Pazar)

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

`En fazla` 1000 karakter.