EXPERSITO-Bahtiyar Kürklü
NLP TEMEL EĞİTİMİ/KURS (HAFTA SONU)

Bahtiyar Kürklü

951 ₺

Bahtiyar KÜRKLÜ



Uzmanlık alanı FİZİK olan, Bahtiyar KÜRKLÜ; Fizik dalı öğretim üyeliğinden sonra 2006 yılından itibaren Uluslar arası NLPTA sertifikalı, NLP Master Trainer, Bahtiyar KÜRKLÜ aynı zamanda, Brain Mapping Specialist (Zihin haritalama uzmanı) olarak ta çalışmaktadır.

nlpbusinstitute©nöral format uygulaması ile beyni formatlayıp, nlpbusinstitute ©nöral Programming uygulaması ile gelişmiş bir yazılım programının beyne nasıl yüklenildiğini ve beyni etkin kullanma tekniklerini anlatan “beyin SİZ” kitabının da yazarıdır.

Türkiye’nin değişik il ve ilçelerindeki; Okul Ve Kolejlerde beyni etkin kullanma, zihin haritalama ve yaratıcı düşünce seminerleri vermiştir.

BJK TV‘de;Spor kulüpleri ve sporcular için mentöring ve başarı programları hazırlamıştır.

Feyman TV ve Gülgün Feyman ın düzenledikleri, öncü iş insanları sempozyumlarında Eğitim Uzmanı olarak görev almış, İstanbul’da SOSKİN PARİS in 5 ayrı şubesinde kurumsal çalışmalar ile Hipnotik ve Meta dil becerileriyle satış eğitimleri yapmıştır. Eģitim ile ede edeceģim gelirin

%10 unu ÇYDD ye baģişlıyorum.
Henüz uzmanı değerlendiren olmamış. Hizmet aldıysanız değerlendirip yorum yapabilirsiniz

Hizmetin türü

Artık kurumlar; aylarca hatta yıllarca iyi niyetle uyguladıkları ve ısrarla sonuç alamadıkları yöntemlerin yerine nlpbusinstitute@nöralformat NLP ve EXPERSİTO kurumu ile kısa sürede isteklerine ulaşabileceklerini görüyorlar!... Niyetinizi belirleyin, birlikte niyet ve isteğinizi nöro semantik düzeyde hedefe dönüştürelim!.. Sizde düşlediğiniz sonuçları almaya başlayın.

EXPERSİTO& nlpbus institute@ nöralformat NLP KURS PROGRAMI
nlpbusinstitute©nöral format uygulaması ile beyni formatlayıp, nlpbusinstitute ©nöral Programming uygulaması ile gelişmiş bir yazılım programının beyne nasıl yüklenildiğini ve beyni etkin kullanma tekniklerini anlatan “beyin SİZ” kitabının yazarıyım. “beyin SİZ” kitabı beynin formatlanması alanındaki türünün ilk kitabıdır.
Bir Fizikçinin düşüncesinde mantık hüküm sürer. Çünkü her şeyin bir nedeni vardır. Bu yüzden, bireysel gelişim ve Terapi teknikleri bilimsel, mantıklı ve pratik olmalıdır. Her şeyden önemlisi bu dünyada işe yaramalıdır. Benim için önemli olan tek bilimsel laboratuvar vardır o da gerçek dünyadır. Bana göre bir psikolojik teorinin geçerli olup olmadığı için de tek ölçüt vardır o da hasta için işe yarayıp, yaramadığıdır. Fizik dalı öğretim üyeliğinden sonra 2006 yılından itibaren Uluslararası NLPTA sertifikalı, NLP Master Trainer, Brain Mapping Specialist (Zihin haritalama uzmanı) olarak çalışmaktayım.

1-Beynin çalışma ilkeleri ve beynimizi etkin kullanma becerileri. (Beyni’ni sen yönet kazanımları!..)
2- Beyinde başarı yolunun açılması zihinsel engellerin kaldırılması (Beyin çeyrekleri egzersizleri.)
3- Zaman yönetimi- Zaman bozulması- Tıme Lıne ile Anne karnından geriye sorun tarama (Genetik korku ve takıntılarından özgürleşme)
4- Hipnotik dil ve Meta dil ile satış ve ikna becerileri (İnsanları bilinçdışı düzeyde etkilemek)
Not: Toplam kurs süresi 5 saattir.

Rezervasyon tarih ve saatleri

Bu Grup/Atölye/Seminer programı, aşağıdaki saat seçenekleri başına 10 kişilik kontenjanla sınırlıdır.

Hizmet süresi 120 dakikadır

20 Nisan- 4 Mayıs 2024

Pazar, Cumartesi saat: 15:00

Toplam: 5 Seans - 600 Dakika

REZERVASYON İŞLEMLERİNİZ

-

-

İletişim bilgileriniz

`En fazla` 1000 karakter.